Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Crowdfundingcampagne voor Tropicana Rotterdam levert tienduizenden euro's op


Van de

Rotterdam – Op 25 september 2015 hebben twee ondernemers, die het subtropisch zwemparadijs Tropica te Rotterdam in ere willen herstellen, een crowdfundingcampagne gestart om geld bij elkaar te lenen. De teller van de actie staat na een dag al boven de 40.000 euro. De actie heeft nog een kleine week om voldoende geld bij elkaar te krijgen.

Anton de Jong en Marco Kramer zijn de initiatiefnemers om het pand te kopen. Ze hebben plannen om met het opgehaalde krediet het pand op te knappen en het zwembad weer te heropenen. Wel zal er rekening gehouden worden met de ideeën en suggesties uit het verleden, zoals het voorkomen van overlast van feestende hangjongeren.

Door de crowd­funding­actie kunnen de vele mensen die Tropicana graag weer open zien kleinere of grotere bedragen inleggen in het plan. Het lijkt er op dat de financiering met 90% kans rond zal komen.

Duurzaamheid aan de Maas

Eerder wilden ondernemers van Bluecity010 ook al het zwembad kopen om afval te hergebruiken en fijnstof op te vangen op de gevels. Voor dat plan lijkt de bedrijfsfinanciering niet rondgekomen te zijn.

Sleutelwoorden:
gemeente rotterdam, ondernemers, crowdfundingactie, subtropisch zwemparadijs tropicana, bedrijfskrediet, doorstarterskrediet, private investeerders
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.