Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Neelie Kroes: 'Nederland start-up-land'


Van de

Den Haag – Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft op 8 december 2014 bekend gemaakt dat politica Neelie Kroes Nederland de komende 18 maanden op de kaart gaat zetten voor de vestiging van meer innovatieve start-ups. Haar 'startup ambassade' gaat zich vestigen in Amsterdam, en werkt ook samen met het Kennispark Twente en High Tech Campus Eindhoven.

Buitenlandse nieuwe en bestaande start-ups dienen Nederland als de top 3 landen te gaan zien voor het vestigen van hun bedrijf. Onder andere door het gemakkelijker verstrekken van visums aan start-ups, het invoeren van nieuwe subsidie­regelingen en regelgeving en bedrijfs­financieringen die passen bij startende ondernemingen, wil Neelie Kroes MKB-ondernemers overhalen.

Ook komt er een soort hulp­platform, genaamd StartupDelta. Overheden, kennisinstellingen, startups, financiers en bedrijven komen in deze internationale hub samen. De mogelijkheid van het vinden van een zakelijke investering en het succesvol uitbouwen van kansrijke MKB-ondernemingen wordt groter. De positie van start-ups in Nederland zou zo verbeterd moeten worden.

Speciaal visum vanaf 1 januari 2015

Ondernemers die al een bedrijf hebben opgericht, kunnen zich met een speciaal startup-visum makkelijker vestigen in Nederland. Startups worden uitgenodigd om zich eveneens te gaan vestigen op het voormalige marine­terrein op het Amsterdamse eiland Kattenburg. Daar is Neelie Kroes met StartupDelta namelijk ook te vinden.

Sleutelwoorden:
neelie kroes, ministerie van economische zaken, gemeente amsterdam, nederland, startupdelta, innovatieve bedrijven, mkb, private investeerders, rijksoverheid, kennisinstellingen, subsidies, starterskrediet, bedrijfskrediet, europa, kennispark twente
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.