Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Private investeerders volop in durfkapitaal voor startups


Van de

Amstelveen – Wereldwijd is er 28,9 miljard euro opgehaald aan durfkapitaal voor startups in het tweede kwartaal van 2015. Dat is meer dan de helft van de totale financieringen voor startende bedrijven. Er komen steeds meer vermogende partijen bij die willen investeren in jonge ondernemingen. Dit verklaren de consultancybureau's CB Insights en KPMG.

In Europa is een recordbedrag van meer dan 6 miljard euro geïnvesteerd in nieuwe bedrijven. Met een gemiddelde investering van ruim 45 miljoen euro per bedrijf wordt er met name door grote ondernemingen geld gestoken in innovatieve startups in de technologie sector. De grote merken willen hiermee een innovatie-voorsprong behouden op de concurrentie. Ook medische start-ups komen sneller aan geld omdat ze steeds eerder klinische testen succesvol kunnen afronden.

Startups en unicorns

De gemiddelde private investeerder kiest echter wel voor een bedrijf dat de eerste groeifase achter zich heeft kunnen laten. Het risico is daarbij lager dat het bedrijf onverhoopt niet aan de toekomst­verwachtingen voldoet. En de kans is groter dat de private investeerder een zogenaamde 'eenhoorn' (unicorn) weet te vinden. Dit is een jong snel groeiend bedrijf dat binnen enkele jaren uitgroeit naar een waarde van meer dan een miljard euro.

Waarom zoveel investeringen in start-ups

Beleggers worden door de lage marktrente 'gedwongen' om op zoek te gaan naar slimmere manieren om hun geld voldoende te laten renderen. Durfkapitaal investeren in veelbelovende startups brengt een hoger risico met zich mee, maar zeker ook een flink rendement. Daarnaast zijn er in 2015 meer vermogende partijen die kiezen voor financiering van startups. Het totale aanbod van durfkapitaal is daardoor absoluut in euro's ook toegenomen.

Tip voor starters

Startende bedrijven die ook een graantje mee willen pikken van de investeringsgekte, doen er goed aan snel de volgende fase van ondernemen te bereiken. Door in kortere tijd een hogere omzet te boeken of aangetoond te hebben dat het product of de dienst aanslaat bij de markt. Succesvolle 'tests' uitvoeren in potentieel grote afzetmarkten helpt hierbij.

Sleutelwoorden:
private investeerders, starterskrediet, startup financiering, unicorn, jeroen welmer, kpmg, durfkapitaal, lage marktrende, technologische innovatie, groeifase, omzetstijging, geinvesteerd vermogen, grote merken, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.