Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Vermogensbeheerder Schroders stapt met Neos Business Finance in MKB-kredieten


Van de

Amsterdam – Schroders is een professionele vermogensbeheerder uit Engeland met een vestiging in Amsterdam. Op 31 maart 2016 heeft Schroders een kwart belang genomen in NEOS Business Finance. Met deze participatie wil Schroders beleggers toegang geven tot investeren in alternatieve MKB-financieringen voor lokale ondernemers.

NEOS Finance Group verschaft sinds 2012 institutionele beleggers de mogelijkheid om alternatieve bedrijfsfinancieringen voor Nederlandse MKB-ondernemingen te verstrekken. Er staat inmiddels al €48 miljoen uit. Door een belang te nemen in NEOS, verkrijgt Schroders meer toegang tot de Nederlandse zakelijke financieringsmarkt.

NEOS adviseert in het beheer van beleggingsfondsen en direct lending instrumenten, en biedt een gestandaardiseerd platform aan om de matchmaking tussen kapitaal en ondernemers mogelijk te maken. Tot de klanten behoren pensioenfondsen en ook banken zoals de ABN AMRO.

Schroders hoopt een goed rendement te behalen door bij te dragen aan niet-bancaire kredietverschaffing. Daar waar banken door de strengere kapitaalseisen en hun grootte moeite hebben met snel en voldoende financiering aan te bieden, bieden alternatieve financiers ondernemers de kans om sneller en met minder zekerheden alsnog een bedrijfskrediet.

Met een beheerd vermogen van ruim €400 miljard verwacht Schroders zeker een kwart van de €1 miljard aan zakelijke financieringen waar het Nederlandse bedrijfsleven om vraagt te kunnen voldoen.

Sleutelwoorden:
vermogensbeheer, schroders, neos, bedrijfskrediet, mkb-financiering, ondernemerskrediet, gemeente rotterdam, amsterdam, participatie, investeringen, zakelijke leningen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.