Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

STW Starterslening voor Surge-On Medical


Van de

Utrecht – Een onderzoeker aan de TU Delft en tevens bekend oprichter van een aantal medtech-startups heeft de Prins Friso Ingenieursprijs gewonnen. Tim Horeman-Franse had in januari 2016 al een starterslening gekregen van Technologiestichting STW, voor het bedrijf Surge-On Medical. Met het opgehaalde geld kan het door hem ontwikkelde mechanisch bestuurbare instrument ten behoeve van knieoperaties verder geäxploiteerd en ontwikkeld worden.

Ingenieur Tim is gepromoveerd op de TU Delft. Hij heeft onderzoek gedaan naar oefensystemen voor het uivoeren van sleutelgatchirurgie. Op die manier kan er nauwkeuriger geopereerd worden aan de meniscus. Na zijn promoveren heeft Tim het bedrijf Medishield opgericht. Tim is aan de TU Delft verbonden gebleven als research fellow.

Nog meer startersleningen voor innovatie

De startersleningen maken onderdeel uit van het Take Off-programma van technologiestichting STW. Na een eerste fase subsidie van €40.000,- voor het doen van haalbaarheids­onderzoek, krijgen zeven voorstellen van medische aard een starterslening van €250.000,- voor de volgende (tweede) fase. Onder de voorstellen vallen de academische Nederlandse innovaties van Microsure, het Nijmeegse Novioscan, Bruxlab, Hubrecht Laboratorium, SRM Solutions en voor het Amsterdamse Stokhos.

Sleutelwoorden:
startersleningen, starterskrediet, bedrijfskrediet, vroegefasefinanciering, vff, innovatieve academische startup, gemeente amsterdam, tu delft, tue, startupbootcampxl, medisch, chirurgie, wetenschap, techniek, technologiestichting stw, promoveren
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.