Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

'MKB Financieringen duur vanwege lage concurrentie banken'


Van de

Den Haag – Uit een in juni 2015 verschenen rapport van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat MKB-financieringen relatief duur zijn in Nederland. Meer dan 80% van de bedrijfsleningen loopt via de 3 grote Nederlandse banken. Wanneer er meer bancaire en alternatieve aanbieders zijn van bedrijfskrediet, en ondernemers meer advies inwinnen om elders te financieren, kan bespaard worden.

De ABN AMRO, ING Bank en Rabobank bedienen samen het meeste bedrijfsfinancierings­volume aan Nederlandse bedrijven. ZZP'ers en MKB-ondernemers stappen daarnaast moeilijk over van financier. Ondanks het bestaan van alternatieve financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding en kredietunies, blijft de drempel nog te hoog om een nieuwe bank op te richten die de concurrentie aangaat met de 3 grootbanken. Kortom: de markt zit redelijk op slot en dat betekent dus onnodig hoge rentes voor zakelijke leningen.

Financieringsadvies aangeraden

Ondernemers wordt aangeraden om tijdig (onafhankelijk) advies in te winnen over hun bedrijfsfinancieringsmogelijkheden, en daarbij ook te kijken naar alternatieven buiten de grootbanken om. Dit kan resulteren in een (mix van) financieringen met aantrekkelijke leenrentes. En dat vertaalt zich door naar een lastverlichting die de ondernemerswinst anders te veel zou drukken.

Sleutelwoorden:
acm, autoriteit consument en markt, bedrijfsfinancieringen, rapport, eerste halfjaar 2015, grootbanken, starterskrediet, bedrijfskrediet, kredietunies, crowdfunding, npex, bancaire financieringen, abn amro, ing bank, rabobank, advies, lage leenrentes
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.