Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Banken vrezen voor minder kapitaal zakelijke kredietverstrekking


Van de

Amsterdam – De Europese Centrale Bank (ECB) heeft op 23 oktober 2018 een Bank Lending Survey uitgestuurd over het 3e kwartaal van 2018. Daaruit blijkt dat banken bang zijn dat ze minder kapitaal kunnen aantrekken en dat ze een renteverhoging verwachten. De toegang tot zakelijke financiering wordt hierdoor naar verwachting moeilijker.

De ECB is bezig met de afbouw van het opkoopprogramma. Dit opkoopprogramma had als doel de economie te stimuleren met bankleningen en de inflatie in toom te houden. Afbouw van het opkoopprogramma betekent wel, dat banken het kapitaal elders moeten gaan aantrekken en tegen een hogere prijs. Met name als de TLTRO-leningen worden afgeschaft, zou de winstgevendheid van banken onder druk komen te staan.

Vraag naar bedrijfsleningen groeit

Tegelijkertijd is de vraag naar bedrijfsleningen wel gegroeid afgelopen kwartaal. Ondernemingen zijn méér zakelijke financieringen gaan aanvragen bij hun bank. De standaardisatie van het leningproces voor het MKB en grote ondernemingen heeft iets geholpen om de voorwaarden van banken inzake kredietverstrekking te versoepelen. De leenrentes beginnen voor 2019 wel al met 2 basispunten te stijgen.

Sleutelwoorden:
ecb, bank lending survey, europa, zakelijke kredietverlening, opkoopprogramma, rentestanden, starterskrediet, ondernemerskrediet, bedrijfskrediet, kapitaal, renteverhoging, tltro, banken, standaardisatie, app
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.