Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Indes leent €300.000,- van Innovatiefonds Overijssel voor ontwikkeling e-sense technologie


Van de

Enschede – Indes, een ingenieursbureau uit Enschede, heeft van het provinciale Innovatiefonds Overijssel een zakelijke lening kregen van €300.000,-. Het innovatiefonds investeert hiermee in de duurzame oplossingen voor de zorg die Indes ontwikkelt. Het opgehaalde geld zal gebruikt worden voor de doorontwikkeling van de uitvindingen van Indes, zoals de e-sense technologie.

E-sense betreft een technologie, waarmee bedden, apparatuur en tilliften in de zorg electrisch aangedreven kunnen worden. Al deze inventaris van de zorginstelling kan makkelijker verplaatst worden, door een elektrische motor te plaatsen. Hiermee wordt het werk voor de zorgmedewerkers verlicht. Tevens verbetert de aandrijfondersteuning de omstandigheden van de patiënt.

Groeien dankzij krediet

De eigenaar van Indes, Henk Janssen, is erg blij met de investering: Niet alleen kan hij zijn uitvindingen doorontwikkelen, en worden de omstandigheden voor de zorgmedewerkers en patiënten verlicht. Maar ook creëert de investering meer werkgelegenheid in de regio Enschede: Janssen verwacht zo'n 12 nieuwe medewerkers nodig te hebben om de plannen te realiseren.

Alternatief financieren

Het verkrijgen van een zakelijke lening was niet zo makkelijk. Banken bleken terughoudend om de bedrijfsgroei en doorontwikkeling van innovatieve producten te financieren. Het Innovatiefonds van de provincie Overijssel bood uitkomst. Dit fonds beoogt juist om innovatieve lokale ondernemingen financieel te steunen met toegankelijker bedrijfskrediet. Daarmee stimuleert de provincie Overijssel niet alleen het ondernemersschap, maar ook de werkgelegenheid en de concurrentiepositie van Nederland.

Sleutelwoorden:
provincie overijssel, zakelijk krediet, ondernemerskrediet, bedrijfsfinanciering, zorg, innovatiefonds, e-sense, electrische aandrijfondersteuning, investering
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.