Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BedrijfLening.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Welke ex-ondernemers Flexibel Bedrijfskrediet verstrekken

Flexibel Bedrijfskrediet wordt verstrekt door bekende en minder bekende ex-ondernemers. Omwille van de waarborging van de privacy van deze vermogende ex-ondernemers, en ter bescherming van de ondernemers die een Flexibel Bedrijfskrediet afsluiten, geven wij geen namen uit.

Het Flexibel Bedrijfskrediet wordt verstrekt door geselecteerde vermogende ex-onderne(e)m(st)ers. Zij hebben ervaring met ondernemen en hebben één of meerdere succesvolle ondernemingen opgezet.

Middels het Flexibel Bedrijfskrediet willen zij iets terugdoen voor ondernemend Nederland, juist daar waar kansrijke ondernemers van de bank géén of onvoldoende geld krijgen om hun plannen te realiseren. Zo krijgen startende en bestaande MKB-ondernemers ook een kans om te groeien naar een succesvol bedrijf.

Uit privacy overwegingen en ter bescherming van de gefinancierde kleine ondernemer verstrekken wij geen namen van deze ex-ondernemers. Daarnaast weten wij zelf vooraf ook nog niet welke ex-ondernemer jouw bedrijf interessant vindt om te ontmoeten: elke ex-ondernemer heeft namelijk een voorkeur voor een bepaald type of branche onderneming.

Op een persoonlijk, vertrouwelijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek op of bij jouw bedrijf vertellen we jou graag meer over aan welke private investeerder wij jou hebben gekoppeld.

Vraag gesteld op:
Sleutelwoorden:
flexibelbedrijfskrediet, ex-ondernemers, lijst, maatschappelijk verantwoord ondernemen, mvo, steun, ervaring, succesvol bedrijf
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.